Planinarenje/Pješačke ture

  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
  • Planinarenje/Pješačke ture
Ukoliko osjećate zov prirode koji u vama budi robinzonski poriv za nečim novim, ovo je pravi izbor za vas.

Ukoliko osjećate zov prirode koji u vama budi robinzonski poriv za nečim novim i drugačijim, a posjedujete nemiran duh, istražite ljepotu kamena, prtenih staza, makije i bilja, virtualno se vraćajući iskonskim  korijenima, razgledajući povijesne ostatke uz prekrasne vidikovce i panoramu, te neodoljive zvuke galeba i mora, u tom slučaju su ovi programi stvoreni za vas...

Zajedno sa našim iskusnim planinarima pripremili smo vam zasigurno nešto što će vam se urezati u duboko sjećanje, pješačke ture u neposrednoj blizini Biograda n/M :

 

KORNATI

- polazak u 8:00 iz Biograda na Moru, predviđena plovidba 2,5 h

- "dalmatinska marenda" na brodu

- dolazak na Kornate u uvalu Kravljačica, penjanje na najviši vrh otoka Kornata - Metlina(237m), od kojeg se pješači do Magazinovih škrila (klizište nepoznatog porijekla uzrokovano potresom), te dalje  imamo dvije varijante ovisno o spremi pojedinca, od kojih je jedna pješačenje po samom vrhu otoka Kornata do spomen područja Križi, te spuštanje dalje prema uvali Šipnata i ukrcaju na brod, dok je drugom rutom predviđeno nakon Magazinovih Škrila spuštanje u podnožje do ostataka vojne utvrde "Tureta" iz 6. stoljeća te odlazak brodom do uvale Šipnata, odakle bi ponovno uslijedilo pješačenje do spomen područja Križi.

- ručak na brodu

- povratak u cca 18:00h

Cijena izleta za min. 15 osoba............................375,00 HRK/osoba

 

DUGI OTOK

- polazak u 8:00h iz Biograda na Moru

- "dalmatinska marenda" na brodu

- dolazak u uvalu Telaščica oko 10:30h, te početak pješačenja prema mjestu Sali

- prijevoz autobusom do podnožja Orljaka

- penjanje na Orljak(301m), jedan u nizu razglednih vrhova, s kojeg se pruža vidik prema otocima Ravi i Ižu, te nizu manjih otoka arhipelaga. S druge strane pogled se prostire prema otvorenom moru.

- posjet Strašnoj peći (70m), spilji koju je posjetio i dao urediti i sam austrugarski car Franjo Josip. Mirnoća i sklad otočnog krajolika u simbiozi s plavetnilom mora, te uzbudljivoj  i zastrašujućoj ljepoti spilja koje pružaju nezaboravan doživljaj.

- povratak u 17:00h, te ručak na brodu

Cijena izleta za min. 15 osoba....................375,00 HRK/osoba

 

OTOK PAŠMAN

- polazak u 8:00h  iz Biograda na Moru

- "dalmatinska marenda" na brodu

- dolazak na otok Pašman, te početak pješačenja (cca5h), sjeveroistočnom i jugozapadnom stranom otoka s kojih se pruža panoramski pogled na cijeli Pašmanski kanal. Južna strana otoka obiluje  netaknutom prirodom, brojnim uvalama, modrim morem, starim ribarskim kućama i to sve s pogledom na Kornate. Idealana oaza za robinzonski turizam, a u posljednje  vrijeme popularan i po "Škrapingu"     

- ručak u jednoj od dalmatinskih konoba na otoku

- povratak u 17.00 h

Cijena izleta za min.15 osoba.........................330,00 HRK/osoba.

 

VRANSKO JEZERO

- polazak u 8:00h iz Biograda na moru

- dolazak u park prirode Vransko jezero, gotovo netaknuto močvarno  i prirodno stanište ptica vodarica, te    mnogobrojnih vrsta riba,područje osebujne specifičnosti i bioraznolikosti.

- posjet najzapadnijem postojećem turskom spomeniku u Europi, "Maškovića Han"(Vrana) iz 9.stoljeća, te "Pećinama", najpoznatijem arheološkom nalazištu, na kojem se među brojnim antičkim nalazištima nalazi i akvadukt koji je snabdjevao vodom od Vrane do Zadra, te sve usputne Ville rustice.

- ručak na jednom od seoskih imanja

- povratak u 18:00h

 

Cijena izleta za min 8 osoba..............310 HRK/ osoba.

 

NAPOMENA:

- svi programi su predviđeni za cca 5 sati pješačenja

- u sve aranžmane  uključeno je: licencirani vodič, kasni ručak sa pićem, ulaznice za parkove, te "dalmatinska marenda" za brodske izlete

- svi programi mogu se kombinirati ovisno o željama sudionika u pakete od 2,3,4 i 5 dana s povratkom i noćenjem u Biogradu ili noćenje u robinzonskim kućicama na otocima - u slučaju noćenja na otocima  ručak (večera) bi bila u jednoj od ribarskih kućica ili restorana.

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com