Špiljarenje

  • Špiljarenje
  • Špiljarenje
  • Špiljarenje
  • Špiljarenje
  • Špiljarenje
Pridružite nam se u speleo avanturi i uživajte u podzemnom bogatstvu jedne od najljepših spilja Mediterana.

Speleo Avantura - Modrič Špilja

 ( trajanje izleta cca 2h )

 

U mjestu Rovanjska (30 km od Zadra), uz morsku obalu smješten je ovaj dragulj planine Velebit. Samo deset minuta hoda od ceste, na 29 metara nadmorske visine nalazi se ulaz u  Modrič špilju. Iako je većina spilja danas turistički uređena i prilagođena, spilja Modrič se izdvaja  po svojoj prirodnosti, jer je uređena bez ikakvih umjetnih dodataka poput betona, rasvjete ili umjetnih staza. Upravo ta netaknuta priroda čini ovu špilju nezaobilaznom destinacijom za autentično speleo iskustvo.

 

Kratki opis:

 

Pridružite nam se u dvosatnom obilasku podzemnog svijeta uz vodstvo stručnih speleologa. Potrebno je ponijeti samo laganiju odjeću, sportsku obuću i fotoaparat, dok kombinezone i kacige sa rasvjetom obezbjeđujemo mi. Modrič špilja bogata je sigama, stalaktitima, stalagmitima, stupovima i zavjesama, dok ima vrlo malo životinjskog svijeta - tek poneki račić i puž, a rijeđe se nađe i pokoji šišmiš.Ovaj obilazak nije fizički naporan i zahtjevan, te u njemu mogu uživati gotovo sve osobe bez zdravstvenih problema. Temperatura je 16 - 17 °C tijekom cijele godine, što čini ovaj izlet idealnim izborom bez obzira na sezonu i vremenske uvjete.

Spilja je zaštićeni prirodni objekt,  i posjete se rade u malim grupama, radi ekopristupa koji neće dovesti do povrede osjetljivih geoloških uvjeta. Tijekom obilaska strogo se poštuju sve ekološke norme i pravila, a posjetitelji sa sobom mogu unijeti samo fotoaparat.

 

 

Cijena....................... 180 KN / osoba

* U ovom izletu mogu sudjelovati samo osobe starije od 7 godina.

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com