Ribarenje

  • Ribarenje
  • Ribarenje
  • Ribarenje
  • Ribarenje
  • Ribarenje
Park prirode Vransko jezero pruža pregršt mogućnosti za različite aktivnosti poput ribolova, biciklizma, pješačkih tura i birdwatching-a.

Park prirode  "Vransko jezero" je jedan od 11 parkova prirode i najveće je prirodno jezero u Hrvatskoj, a ujedno je područje osebujnih specifičnosti i bioraznolikosti, te stoga pruža pregršt mogućnosti za različite aktivnosti tijekom boravka na jezeru poput ribolova, biciklizma, pješačkih tura i birdwatching-a.

Ribarenje - Vransko jezero

Kvalitetan odmor i opuštanje će na Vranskom jezeru zasigurno naći ribolovci, koji uz dozvolu mogu loviti više vrsta  - poput štuke, šarana, cipla,crvenperke, te mnogih drugih, osim jegulje i riječne babice. Ribolov na jezeru i njegovim obalama je dozvoljen gotovo tijekom cijele godine, osim za pojedine vrste u sljedećim periodima:

Lovostaj:

ŠTUKA  01.02. - 31.03.

ŠARAN  01.04. - 31.05.

SOM       16.04. - 15.06.

Cijene dozvola za športski ribolov na jezeru:

 dnevna dozvola - 70,00 HRK

 trodnevna dozvola - 150,00 HRK

 tjedna dozvola - 250,00 HRK

Sve vrste ribičkih dozvola (dnevna, trodnevna, tjedna…) mogu se dobiti direktno na jezeru, dozvoljeno je koristiti dva štapa, a noćni ribolov je dozvoljen u periodu 15.05. – 15.09. na posebno označenim mjestima. Ribolov je moguć sa obale i čamca, a ŠkverTours vam u suradnji sa našim partnerima nudi mogućnost najma istog, uz pratnju stručnog vodiča - ribiča.

Kontaktirajte nas i organizirajte pravi ribički izlet, jednodnevni ili višednevni, uz kombinaciju ribolova na moru i jezeru.

Ukoliko tražite smještaj u prekrasnom okruženju Vranskog jezera, kao posebnu ponudu izdvajamo jedinstveni doživljaj boravka na ranču "Kukin" . Ovaj posjed ima i izlaz na  jezero, a istovremeno je udaljen od morske obale i centra mjesta samo 1,5 km. Ranč ima 4 kućice ukupnog kapaciteta za 20 - ak osoba, te je idealan  izbor za organizirane ribičke izlete i veće grupe ljudi. Detalje o ovom smještaju možete vidjeti na našoj stranici:

Smještaj na Vranskom jezeru

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Navale Turizam j.d.o.o. /
Travel Agency SKVERTOURS
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
HR-AB-23-110034614
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com