Rent a car

Biograd na MoruBiograd na Moru
  • Rent a car
  • Rent a car
  • Rent a car
  • Rent a car
  • Rent a car
U ponudi imamo vozila različitih tipova i veličina za najam, od malih gradskih vozila do limuzina.

                    RENT A CAR  /BIOGRAD

                OPĆI UVJETI NAJMA

  1. Unajmljenim vozilom mogu upravljati osobe starije od 21. godinu, koje imaju vozačku dozvolu najmanje dvije godine.
  2. Unajmljenim vozilom mogu upravljati samo osobe naznačene u ugovoru o  najmu vozila. Ovlašteni vozač ne smije biti pod utjecajem alkohola, lijekova ili droga za vrijeme upravljanja vozilom.
  3. Vozilo se ne smije koristiti za: plaćeni prijevoz robe i putnika, za bilo koja natjecanja ili brzinske probe, za pogon ili vuču bilo kakvog vozila ili predmeta, van prometnica I, II, ili III reda. Kada je vozilo preopterećeno prekobrojnim putnicima ili prtljagom u odnosu na dozvoljenu težinu u službenoj dokumentaciji vozila.
  4. Dostava i vraćanje unajmljenog vozila: vozilo je cijelo vrijeme neotuđivo vlasništvo rent-a cara. Dostavljeno je u dobrom stanju. Unajmljivač će vozilo vratiti zajedno sa svom opremom u istom stanju kao i kod preuzimanja, osim normalnog trošenja u mjestu i na datum navedenom u ugovoru. U slučaju zakašnjenja unajmljivač plaća dodatak za zakašnjenje po službenom cjeniku.
  5.  Promjena vremena u trajanju najma: Unajmljivač mora o tome obavijestiti vlasništvo rent-a cara jedan dan unaprijed. Produženje najma mora biti odobreno od vlasništva. U slučaju neispunjavanja ovog uvjeta, smatra se da je unajmljivač prisvojio vozilo te je u vlasništvo ovlašteno poduzeti neophodne mjere.
  6. Gorivo nije uključeno u cijenu najma. Vozilo mora biti vraćeno s punim spremnikom goriva. U suprotnom vlasništvo rent- a cara će nadopuniti spremnik goriva po prosječnoj dnevnoj cijeni goriva, te za uslugu točenja naplatiti 3€.
  7. Rezervacije se prihvaćaju za minimalno trajanje najma jedan dan. Rezervacije su važeće nakon plaćanja akontacije od strane unajmljivača. Rezervacije će se smatrati otkazane ukoliko unajmljivač ne preuzme vozilo nakon proteka jednog sata od ugovorenog preuzimanja, bez naknade unajmljivaču.
  8. Ne uzima se depozit. Unajmljivač je dužan, u poslovnici vlasništva ostaviti jedan dokument ( osobnu iskaznicu ili putovnicu) umjesto depozita. Dokument unajmljivača ostaje u poslovnici do završetka najma. Prilikom vraćanja vozila vraća mu se dokument.
  9. Unajmljivač je dužan brinuti se za vozilo, te redovito pregledavati stanje svih tekućina kao i pritisak guma u vozilu. Unajmljivač je odgovoran za sva oštećenja koja nastanu nedovoljnim održavanjem.
  10. U slučaju bilo kakvog kvara ili oštećenja na vozilu (uključujući i probušenu gumu) unajmljivač snosi troškove popravka do iznosa od 200€. Za sva oštećenja ili kvarove iznad 200€ troškove popravka snosi vlasništvo rent-a cara.
  11. Vozilo je opremljeno potrebnim dokumentima. Zabranjen je prelazak državne granice Republike Hrvatske bez pristanka vlasništva rent-a cara.
  12. Osiguranje putnika je uključeno u cijenu. Unajmljivač je osiguran u visini police osiguranja za štetu uslijed smrti ili tjelesnih povreda koje zadobiju kod upotrebe vozila.
  13. Šteta prouzročenoj osobi: sva vozila su osigurana do visine police osiguranja.
  14. Štetu nastalu na unajmljenom vozilu i iznad 200€ plaća unajmljivač ukoliko je unajmljivač na bilo koji način kršio odredbe ugovora.
  15. Osiguranje ni u kom slučaju ne pokriva donje dijelove vozila (kao što su gume, spremnik za gorivo i sl.). U slučaju oštećenja ovog tipa troškove popravka ili zamjene snosi unajmljivač.
  16. Požar ili krađe: unajmljivač odgovara za gubitak ili štetu na unajmljenom vozilu ako je do požara ili krađe došlo zbog krivnje ili velike nemarnosti unajmljivača ili ako je unajmljivač na bilo koji način kršio odredbe ugovora.
  17. O svakoj nesreći unajmljivač mora odmah obavijestiti policiju i vlasništvo rent-a cara. Potrebno je ispuniti obrazac-izvještaj, koji se nalazi u vozilu i istog dostaviti bez odgode vlasništvu rent- a cara. Unajmljivač se obvezuje da će surađivati sa vlasništvom u istrazi i postupku vezanom za nesreću.
  18. Gubitak vlasništva: vlasništvo rent-a cara ne odgovara za osobno vlasništvo unajmljivača ili osobno vlasništvo druge osobe, koju je ostavio u ili na unajmljenom vozilu, servisnom vozilu ili poslovnim prostorijama rent-a cara.
  19. Svi zaposlenici rent-a cara imaju pravo u bilo kojem trenutku kontrolirati vozilo. U slučaju da se kod kontrole ustanovi da unajmljivač ne poštuje uvjete ugovora o najmu osoblje rent-a cara dužno je uzeti vozilo, bez naknade unajmljivaču.
  20. Prometni prekršaji: Unajmljivač odgovara za sve prometne prekršaje za vrijeme i poslije isteka najma ukoliko je prekršaj učinjen u vrijeme najma. Obračun je konačan nakon zaključenja pravosudnih troškova.
  21. Vlasništvo rent-a cara nije odgovorno za druge eventualne štete prema unajmljivaču. Unajmljivač potpisom ugovora o najmu eksplicitno odustaje od svih eventualnih tužbi ili postupaka prema vlasništvu rent-a cara.
  22. Potpisom ugovora unajmljivač eksplicitno prihvaća navedene opće uvjete najma te u slučaju spora nadležan je sud u Zadru.

 

 

- OSNOVNO
» Gradska vozila
» Limuzine
VW UP osobe 4 mjesta
Mjesta: 4
Osiguranje (5€/dan) je uključeno u cijenu
Popust za najam na 3 dana i duže
Škoda Fabia osobe 5 mjesta
Mjesta: 5
Osiguranje (5€/dan) je uključeno u cijenu
Popust za najam na 3 dana i duže
Seat Ibiza osobe 5 mjesta
Mjesta: 5
Osiguranje (5€/dan) je uključeno u cijenu
Popust za najam na 3 dana i duže
VW Polo osobe 5 mjesta
Mjesta: 5
Osiguranje (5€/dan) je uključeno u cijenu
Popust za najam na 3 dana i duže
Škoda Octavia osobe 5 mjesta
Mjesta: 5
Osiguranje (5€/dan) je uključeno u cijenu
Popust za najam na 3 dana i duže
Škoda Scala osobe 4 mjesta
Mjesta: 4
Osnovno osiguranje (5€/dan) je uključeno u cijenu
Popust za najam na 3 dana i duže
Seat Toledo osobe 4 mjesta
Mjesta: 4
Popust za najam na 3 dana i duže

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Škver Tours d.o.o. /
za usluge i turistička agencija
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com