Blanka kategorijakategorijakategorija

Biograd na MoruBiograd na Moru
  • Blanka
  • Blanka
  • Blanka
  • Blanka
  • Blanka
  • Blanka
  • Blanka
Želite iskusiti robinzonski način života, ovo je pravo mjesto za Vas, dođite na otok Pašman

Robinzonska novouređena kućica "Blanka"  idealan je izbor za bijeg iz civilizacije i kvalitetni odmor u simbiozi s prirodom. 

Kuća ima kapacitet za 4 osobe, dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, prostrani dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu s tušem  te prostranu terasu sa sjedećom garniturom.

Nalazi se uz samo more, u uvali Božanska, Lanđin, na otoku Pašmanu. Kuća nije dostupna automobilom budući da improvizirane ceste na otoku nisu preporučljive za auta koja nisko leže na cesti, te su puteljci do kuće strmi. 

Vaše vozilo moguće je ostaviti i na besplatnom i sigurnom parkiralištu u Biogradu na Moru pokraj kuće vlasnika.

Vlasnici su vrlo ljubazne prirode i nakon Vašeg dolaska u Biograd svojom brodicom povest će vas do vašeg smještaja. Vožnja do uvale traje otprilike 45 minuta.Ukoliko bi željeli brže stići na vaše odredište, moguć je najam brzog broda (glisera) uz dodatnu nadoplatu. U tom slučaju vožnja bi trajala 20 minuta.Također je moguća i  dostava namirnica jednom tjedno od strane domaćina. Ručnici i posteljina se  mijenjaju na tjednoj bazi.

Električna energija je izmjenična (220/120 V) te se posebna pažnja mora usmjeriti na njenu uštedu.U kuhinji se nalazi hladnjak sa zamrzivačem, jer upotreba drugih kuhinjskih aparata (osim tostera) nije moguća.

Kuća na terasi ima bunar s kišnicom, te je obavezno prokuhavanje vode za korištenje. U ovim uvjetima potrebno je vrlo štedljivo s uporabom vode, i  gosti se većinom odlučuju na kupnju vode za piće. Tekuća hladna i topla  voda instalirane su u kupaonici i kuhinji. 

Na posjedu  se nalazi prostrano natkriveno sunčalište s ležaljkama za odmor i sjedećom garniturom.

Najam motorne brodice je također moguć na upit uz dodatnu nadoplatu od 40€/dan, uz uvjet da gost mora imati važeću dozvolu za voditelja brodice.

Put preko brda vodi po improviziranoj cesti koja vodi od mjesta Tkon gdje se nalazi i trajektna luka. Ukoliko bi se odvažili pješice do mjesta Tkon, bilo bi vam potrebno oko sat vremena. Otok Pašman je povezan s kopnom, te vožnja  trajektom od Biograda na moru traje oko 15-tak minuta.Trajekti na ovoj liniji u visokoj sezoni voze gotovo svakih sat vremena tj više od deset puta dnevno.

Napominjemo kako kućni ljubimci nisu dozvoljeni  u ovom objektu.

Rezervacije su moguće  na minimalno 7 dana .

Depozit iznosi 200€ i predaje se domaćinima koji isti vraćaju prilikom pregleda objekta, ukoliko u smještaju nije učinjena šteta.

 

 

 

- OSNOVNO
» Grill
» SAT TV
» Wi-Fi
Blanka osobe 4 Ležaja
Ležaja: 4
Boravišna pristojba je uključena u cijenu

PIŠITE NAM

Ime:
Prezime:
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Poruka:

Škver Tours d.o.o. /
za usluge i turistička agencija
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com