Zabava

     

    Pretpostavljamo da vas zanima gdje je dobra zabava. Grad Biograd nudi pregršt zabave, bilo da želite Vaše vrijeme provesti uz dnevni odmor ili uz raznovrsni noćni program za sve uzraste i gušte.

     

    * Ovo su neke od naših preporuka *

     

    ZABAVNI PARK BIOGRAD | CAFFE BAR ŠKVERIĆ | KINO BIOGRAD | COCKTAIL BAR  POCCO LOCCO 

    Za sve ljubitelje ludog provoda u neposrednoj blizini Biograda, točnije između Biograda i Crvene luke otvoren je prvi tematsko zabavni park Mirnovec za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske adrenalinske centre. Osim vožnji, zabavljat će vas mađioničari, žongleri, cirkusanti, stand-up komičari i slični performeri iz raznih dijelova svijeta, dok će brojni ugostiteljski objekti zasigurno zadovoljiti potrebe posjetitelja.

    Caffe bar Škverić smješten u mirnom dijelu Biograda, uz šetnicu i plažu Bošana nudi ugodnu atmosferu u hladu maslina, s pogledom na Pašmanski kanal. Škverić je omiljeno mjesto za jutarnju kavu, ljetna nezaobilazna destinacija za popodnevno ćaskanje u hladu, te idealno mjesto za uživanje u glazbi bendova koji povremeno gostuju. 

    Na plaži Soline, Beach bar Pocco Locco poznat je po raznim koktelima,tu će svatko pronaći nešto za sebe među mnoštvom onih dobro poznatih i manje poznatih vrsta alkoholnih pića. U dnevnoj ponudi tu su razni snackovi,vrhunska kava,te opuštanje uz fish spa..dok vas navečer čeka prava zabava uz razne DJ-e,koncerte.

    Grad Biograd nudi i raznu zabavu uz glazbene i plesne programe ispred općine Biograd.


Škver Tours d.o.o. /
za usluge i turistička agencija
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com