Izdvojeno

SMJEŠTAJ, IZLETI I AKTIVNOSTI

 • Apartmani
  Iznajmljivanje privatnih apartmana za odmor u Biogradu na Moru. Bogata ponuda smještaja uz online rezerviranje.
 • Kuće za odmor
  Provedite kvalitetan odmoru jednoj od naših luksuznih vila. Uz sam ambijent, vaš ugođaj će upotpuniti dodatne atrakcije poput saune i bazena.
 • Mobilne kućice
  Kompletno opremljene mobilne kućice za najam nalaze se u borovoj šumi blizu plaže u Biogradu. Uživajte u ljepoti prirode i ugođaju modernog kampinga.
 • Ekskluzivni jezerski turizam
  Nudimo smještaj u kućicama na prekrasnom posjedu na samoj obali Vranskog jezera, pogodan za obitelji i grupe, ribiče, te sve ljubitelje prirode.
 • Robinzonski turizam
  Iznajmite kuću na osami, u neposrednoj blizini mora, i uživajte u prednostima robinzonskog turizma.
 • Hoteli
  Rezervirajte sobu ili apartman u hotelu putem Škver tours agencije.Bilo da tražite povoljne cijene ili komfor, u našoj ponudi možete pronaći smještaj po...
 • QUAD OFF ROAD - vođene quad ture, Polača
  Oslobodite se od svakodnevnih obaveza i prepustite vašem avanturističkom duhu da vas vodi!
 • Privatne ture, brod "Sestrice"
  Otkrijte skrivene dragulje dalmatinskih otoka na privatnom izletu krojenom po Vašoj mjeri!
 • Zaramaris Cruise
  Ukoliko želite uživati u moru, skrivenim uvalama, povijesnoj i kulturnoj baštini hrvatske obale i dalmatinskim specijalitetima, dopustite da za Vas organiziramo nezaboravan odmor.
 • POLUDNEVNI IZLETI- POTRAGA ZA DUPINIMA
  *POTRAGA ZA DUPINIMA* - izlet u trajanju od 4-5h sa 1 stankom za kupanje na Vrgadi ili Murteru
 • Packrafting Zrmanja
  Packrafting na Zrmanji je novitet u Hrvatskoj koji je savršen izbor za Vas ukoliko ne želite biti u velikim grupama, a istovremeno uživate u veličanstvenim slapovima, svježem zraku i netaknutoj prirodi.
 • Kayaking Šibenik
  Otkrijte ljepote dijela šibenskog akvatorija koji u sebi skriva istinske dragulje poput tvrđave sv. Nikole ( UNESCO )
 • Zipline Šibenik - Kanjon Čikole
  Pridružite nam se na zipline avanturi koja će vas ostaviti bez daha!
 • Brodski izlet Kornati & Telašćica, mala grupa
  Izlet za maksimum 15 osoba, glavna stanka u uvali Telašćica
 • Rafting / Kanu safari
  Netaknuta priroda, svježi zrak, čista izvorska voda te veličanstveni slapovi-kombinacija koja budu sva vaša osjetila.
 • Planinarenje/Pješačke ture
  Ukoliko osjećate zov prirode koji u vama budi robinzonski poriv za nečim novim, ovo je pravi izbor za vas.
 • Biciklizam
  Istražujući predio Vranskog jezera biciklom, naići ćete na netaknutu prirodu i zadivljujuću ljepotu tog kraja.
 • Ribarenje
  Park prirode Vransko jezero pruža pregršt mogućnosti za različite aktivnosti poput ribolova, biciklizma, pješačkih tura i birdwatching-a.
 • Sportsko penjanje
  Sportsko penjanje na prirodnim stijenama nacionalnog parka Paklenica biti će nezaboravno iskustvo bez obzira na Vaš nivo kondicije.
 • Špiljarenje
  Pridružite nam se u speleo avanturi i uživajte u podzemnom bogatstvu jedne od najljepših spilja Mediterana.

ŠKVER TOURS PUTNIČKA AGENCIJA

SMJEŠTAJ, IZLETI I EKSKURZIJE, SPORT I REKREACIJA, NAJAM VOZILA, GASTRO PONUDA

 

Škver Tours, putnička agencija u Biogradu, poznaje sve najbolje čuvane tajne u gradu i voljna ih je podijeliti sa Vama uz ponudu svojih smještajnih kapaciteta, izleta, te sportskih i gastro programa. Jedrenje, ronjenje, pješačenje, ribolov...dovoljno su izazovni sami za sebe, a mi Vam pružamo vrhunsku organizaciju višednevnih programa, sa bazom na kopnu ili pak u ribarskim kućicama Kornatskog arhipelaga.

Kako biste potpuno uživali u Vašem putovanju, Škver Tours putnička agencija Vam omogućuje online rezervacije apartmana, hotela ili bilo koje druge vrste smještaja u Gradu Biogradu i okolici, te kompletan itinerar vašeg putovanja do zadnjeg detalja, i prije nego napustite Vaš kućni prag. Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji putovanja koristimo kao jamstvo Vaše sigurnosti. Pronađite smještaj po svojoj mjeri. Bilo da tražite skroman i ekonomičan obiteljski smještaj, ili luksuzno opremljenu villu, Škver Tours vam stavlja na raspolaganje veliki izbor smještaja i usluga, kojima ćete sigurno biti zadovoljni. Uvjerite se i sami u naše sposobnosti i višestruku ponudu. Odaberite nas kao vašeg organizatora putovanja, te nam se obratite s povjerenjem, jer će se osoblje ŠkverTours-a istinski pobrinuti da udovolji svim Vašim željama i potrebama.

PODACI

Škver Tours d.o.o. za usluge i putnička agencija

Adresa: Kornatska 1, 23210 Biograd na Moru 
OIB: 82238207647; ID kod: HR-AB-23-110123567, PDV ID broj: HR0082238207647
Upisano u registar Trgovačkog suda u Zadru, Tt-22/7004-2, MBS: 110123567
Osnivači/članovi društva: Maja Knežević; Mile Uroda. Voditelj poslova: Mile Uroda 
Nadležno tijelo za službeni nadzor djelatnosti turističke agencije je: Ministarrstvo turizma i sporta, Prisavlje 14, 10000 Zagreb, OIB 87892589782

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Tvrtka Škver Tours d.o.o. priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka, te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje prikupi putem internetskih stranica tvrtke. Prikupljanje, obrada i čuvanje Vaših osobnih podataka je u skladu sa EU Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće biti proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe radi realizacije ugovorenih usluga (npr. smještaj, prijevoz, osiguranje). Smatrat ćemo da daljnje korištenje stranica www.skver-tours.com ili potvrda rezervacije određene usluge predstavlja Vaše prihvaćanje svih uvjeta opisanih u dijelu Zaštita Osobnih Podataka

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENjA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 6. točka 3. Zakona o pružanja usluga u turizmu (NN 13/17, 25/19, 98/19, 42/20, 70/21), te čl 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 19/22) obavještavamo cijenjene potrošače da eventualno nezadovoljstvo za pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi, u prostorijama agencije na gore navedenoj adresi. Potrošači svoj prigovor također mogu poslati putem pošte na istu adresu, ili e-mail adresu: info@skver-tours.com, te će im bez odgađanja pisanim putem biti potvrđen primitak tog prigovora.

Odgovor na pisani prigovor potrošača dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora, pa stoga molimo da nam u svom prigovoru navedete Vašu kontakt adresu za dostavu odgovora.


 

 


Škver Tours d.o.o. /
za usluge i turistička agencija
Adresa: Kornatska 1
23210 Biograd Na Moru, Croatia
Telefon: +385 233 844 57
E-mail: info@skver-tours.com
Zaštita osobnih podataka
Opći Uvjeti Poslovanja
Unesite svoju email adresu želite li primati obavijesti o akcijama i top ponudama ŠKVER TOURS:
All rights reserved: www.skver-tours.com